ATIme


​​​Alla turer går på förfrågan med ett mini antal på 4 personer. Turen kan delas med flera deltagare.

Björnspår vid Ridvadet Björnspår vid Ridvadet

VILDMARKSPADDLING
1250 kr
Lördagar 10, 17, 31 juli samt 28 aug. på förfrågan
Vildmarksguiden Johanna från Mountain Craft tar med er på ett heldagsäventyr på både sjö och land. Turen har inslag av både bushcraft- och överlevnadskunskap. Under en heldag får du lära dig både grunderna i att paddla kajak, och att göra upp eld med tändstål och kniv. Under dagen lagar vi även en gemensam lunch över elden, och du får lära dig tips och tricks kring att vistas i vildmarken. Denna tur passar nybörjare, såväl som erfarna paddlare. Lunch och all paddelutrustning ingår. Min. ålder 12 år.

KAN DU, KAN JAK
Prova-på-tur,
550 kr
Kl 9:30-11:30

Under ett par timmar får du lära dig de allra första grunderna i kajakpaddling och hinner dessutom få en fin liten tur på Ottsjön. Perfekt för familjer!

GULD I MUN 
Frukostpaddling,
750 kr
Kl.
6.30 - 9.30
Börja dagen med skön paddling till det historiska Ridvadet. Där njuter du av öppen eld, och gott kokkaffe eller te. Kanske hör du karolinerna galoppera som förr genom vattnet och över det grunda, breda sanddeltat...

SKYMNINGSLJUS 
800 kr
Kl.
18.00 - 21.30 
Sommarkväll i kajak måste bara upplevas. Natt möter dag. Fjäll, skog och vatten möter himmel. Någonstans där mitt i sitter du. Och när elden värmer kaffepannan finns bara nuet. Allt annat känns långt, långt borta!

SOL, VIND ELLER BARA VATTEN
800 kr
Kl.
13.00 - 16.30 
Med kajaken spelar det ingen roll vilket väder det är - oavsett sol eller regn är du varm och nöjd ute på vattnet. Har du tur blåser det lite, så du får leka i vågorna. Är det stilla njuter du av lugn, tystnad och en oslagbar naturkontakt. En halvdag med paddlingen och naturupplevelserna i fokus och självklart med fikastopp på någon fin strand. Perfekt för familjer!

  • Hur många vuxna respektive barn är ni?
    Har ni några särskilda önskemål?

ALLMÄN INFORMATION
Plats:
Storåstrandens badplats vid Ottsjön.
Förkunskaper: 
Inga, förutom att du ska vara simkunnig och ha normalgod kondition.
Klädsel: 
Regnställ, Varm tröja, Underställ i syntet eller ull, Mössa och vantar (ffa vid kall och/eller blåsig väderlek), Sandaler eller stövlar (går att ha gympaskor, men om inte skorna ska bli blöta får man paddla barfota). Ombyte packad i plastpåse/vattentät packpåse. 
Priser & Bokning:
Vuxna enligt prislista. Barn under 12 år (0-11) halva priset på alla turer.
För att en tur ska genomföras behövs ett minsta antal på tre fullt betalande gäster. Kontakta oss för bokningsläge.Turen kan delas med flera deltagare. Vid färre el. fler begär offert.
Övrigt:
Eventuella allergier eller annat liknande, meddelas vid bokning.
Alla guider är kunniga i första hjälpen och kamraträddning.