ATIme

VECKOPROGRAM SOMMAREN 2020 v. 26-35

Onsdag: 6.30 - 9.30Guld i mun - Frukostpaddling
10.00 - 16.00Carpe Diem
Torsdag: 13.00 - 16.30 Sol, vind eller bara vatten...
18.00 - 21.30 Skymningsljus 
Fredag: 9.30 - 11.30Kan du, kan jak - Prova på

KAN DU, KAN JAK
Prova-på-tur,
ca 2 h, 550 kr

Under ett par timmar får du lära dig de allra första grunderna i kajakpaddling och hinner dessutom få en fin liten tur på Ottsjön. Perfekt för familjer!

SOL, VIND ELLER BARA VATTEN
Halvdag,
ca 3,5 h, 850 kr

Med kajaken spelar det ingen roll vilket väder det är - oavsett sol eller regn är du varm och nöjd ute på vattnet. Har du tur blåser det lite, så du får leka i vågorna. Är det stilla njuter du av lugn, tystnad och en oslagbar naturkontakt. En halvdag med paddlingen och naturupplevelserna i fokus och självklart med fikastopp på någon fin strand. Perfekt för familjer!

CARPE DIEM 
Heldag,
ca 6 h, 1.250 kr

Upplev en dag på och vid Ottsjön, med vacker vildmark och ett rikt kulturlandskap. Lyssna till vågskvalp, knipor och berättelser om människors liv i dessa trakter, förr och nu. Fascineras av fjällen som omger oss åt alla håll. Fyll lungorna med riktigt ren luft och njut av det kristallklara vattnet. Självklart finns tid för bad om lusten faller på!
Om du känner dig osäker, får du först lära dig grunderna i paddelteknik. Sedan gör vi en fin tur i sjöns vackra landskap. Vi stannar förstås och äter en god lunch. Om tiden tillåter tar vi oss även upp en bit längs Vålåns spännande forssträcka. Där går vi en bit längs vattnet och kanske ser du både bäver och strömstare.

GULD I MUN 
Frukostpaddling,
ca 3 h, 850 kr

Börja dagen med skön paddling till det historiska Ridvadet. Där njuter du av nybakat bröd, gräddat över öppen eld, och dricker förstås gott kokkaffe eller te till. Kanske hör du karolinerna galoppera som förr genom vattnet och över det grunda, breda sanddeltat...

SKYMNINGSLJUS 
Kvällspaddling,
ca 3,5 h, 850 kr

Sommarkväll i kajak måste bara upplevas. Natt möter dag. Fjäll, skog och vatten möter himmel. Någonstans där mitt i sitter du. Och när elden värmer kaffepannan finns bara nuet. Allt annat känns långt, långt borta!

MINDFULNESS & KAJAK 
Kväll el. enl. önskemål, ca 4 h,
på offert

Den perfekta personalupplevelsen – med fysisk, mental och miljömässig hållbarhet i fokus. Följ med på en fantastisk kväll på vackra Ottsjön med kajak och mindfulness! Vi paddlar, fikar vid elden – självklart lokala produkter - och upplever ”på riktigt”. Mindfulness-ledaren kommer från Mountain Mind, Åre.

  • Hur många vuxna respektive barn är ni?
    Har ni några särskilda önskemål?

ALLMÄN INFORMATION

Förkunskaper: 

Inga, förutom att du ska vara simkunnig och ha normalgod kondition.
Klädsel: 
Regnställ, Varm tröja, Underställ i syntet eller ull, Mössa och vantar (ffa vid kall och/eller blåsig väderlek), Sandaler eller stövlar (går att ha gympaskor, men om inte skorna ska bli blöta får man paddla barfota). Ombyte packad i plastpåse/vattentät packpåse. 
Priser & Bokning:
Vuxna enligt prislista. Barn under 12 år (0-11) halva priset på alla turer.
För att en tur ska genomföras behövs ett minsta antal på tre fullt betalande gäster. Kontakta oss för bokningsläge. Vid färre el. fler begär offert.
Övrigt:
Eventuella allergier eller annat liknande, meddelas vid bokning.
Alla guider är kunniga i första hjälpen och kamraträddning.