ATI mountain experience

FÖRETAG/GRUPPER 2017

________________________________________________

 

RAPPELLERING (FIRNING PÅ REP) FRÅN ÅRE KABINBANA

- en exklusiv höjdare, på riktigt!

Gör något du garanterat aldrig gjort förut och fira ner på rep från Kabinbanan i Åre! Du styr själv över din nedfirning, men alltid med säkerhetsbackup från en av guiderna i kabinen. Hållbart och säkert, på alla sätt. En klart kittlande, rolig och alldeles unik upplevelse, för alla som vågar... Kontakta oss för mer information och/eller offert. 


Filmklipp: Kabinrappellering

-- kabinrappellering-4010.jpg

 

 

UGGLESAFARI UNDER VINTERGATAN

En exotisk stund i mörka, vintriga fjällskogar! Kittlande skidåkning i djupt vintermörker, med stjärnor och måne som enda ljuskälla. Helkväll. Begär offert. 

-- DSC_0072.jpg

 


VÅLÅN TYROLIAN TRAVERSE  

- Perfekt, annorlunda gruppaktivitet!

Tillsammans bygger ni traversen över den forsande Vålån och tar er sedan över till andra sidan. Lagarbete, naturupplevelse och pirr i magen förstås. Kontakta oss för prisuppgift och offert!

-- Travers.jpg
 

 

VINTERVÄRLD

Sugen på vita vidder och några sköna arbetstimmar i vacker fjällnatur med dina kollegor? Välkommen ut på en annorlunda aktivitet där vi erbjuder såväl praktisk friskvård som team-aktiviteter. Halv- eller heldag. Begär offert.

 

IGLOOBYGGE - snö med möjlighet till mysigt boende!

Med en s.k. Ice-box bygger vi gemensamt en jättefin igloo, fullt möjlig att övernatta i. Kontakta oss för mer information och/eller offert.

-- namnlöst motiv-3601.jpg

-- _DSC3679.jpg

 

 

FJÄLLKAJAKPADDLING

En suverän upplevelse för hela arbetsgänget! Med professionella guider följer ni med oss ut på kajakpaddling på vackra Ottsjön. Passar både nybörjare och erfarna!  

(mer info...)

 

KAJAK OCH MINDFULNESS 

Skönaste personalupplevelsen, med fysisk, mental och miljömässig hållbarhet i fokus. Vi paddlar, fikar och upplever livet i total närvaro.

Arrangemanget är ett samarbete med Mountain Mind i Åre. Kontakta oss för mer information och/eller offert.

-- namnlöst motiv-3931.jpg

 

RAPPELLERING PÅ SKORRBERGEN

Att rappellera är ett säkert, roligt och nervkittlande sätt att ta sig ner för en brant bergsvägg - för dig som vill uppleva något alldeles utöver det vanliga med din arbetsgrupp! Heldag.
Från 15:e juli.

(mer info...) 

 

RAPPELLERING PÅ SULJÄTTEN

Att rappellera är ett säkert, roligt och nervkittlande sätt att ta sig ner för en brant bergsvägg - för dig som vill uppleva något alldeles utöver det vanliga med din arbetsgrupp! Lång heldag.
Från 15:e juli.

(Mer info...)

 

VÅRELD TILL HÖSTGLÖD - roliga gruppövningar för alla

En skön konferensaktivitet som passar alla, på eller nära fjället, med enkla utmaningar med fokus på att bygga gruppen. Genom en rolig, klurig stund tillsammans under avslappnade former stärks gemenskapen och ger samtidigt några trevliga och avstressande timmar. Vi håller till ute i fjällnaturen eller i närheten av den. Halv- eller heldag och kan kombineras med t.ex. vandring eller turskidåkning eller snöskovandring. Kontakta oss för mer information och/eller offert.

 

PERSONAL PÅ TOPP - naturen som kraftkälla

Med fjällmiljön som bas tänjer ni gränserna för att nå nya mål, både som grupp och individer. Spännande, fina naturupplevelser bidrar med hjälp av professionell ledning till utvecklande steg framåt (och uppåt!). Halv- eller heldag. Begär offert.

 

FJÄLLKRAFT - Ut med personalen, öka vinsterna!

Friskvård på arbetstid ger företagen högre vinster, det vet vi idag med säkerhet. Kombinera därför konferensen med personalvård av högsta kvalité. Ge arbetsgruppen ny kraft och ökad hälsa, genom professionellt ledarledd utevistelse i genuin fjäll- och vildmark! Halv- eller heldag. Kontakta oss för mer information och/eller offert.PRIVATGÄSTER 2017
__________________________________________________


-- DSC_0003.jpg (Is)

PRIVAT "SNÖGUIDE" - turskidor, snöskovandring, alpint, off-pist, långfärdskridskor...

Vi erbjuder allt från ren naturguidning till skidlektioner, fjällsäkerhet, friluftslivsteknik etc. När och på det sätt som passar dig bäst! Kontakta oss för prisuppgift.


FJÄLLKAJAKCENTER 

-- Annica-kajakrygg.jpg

Duojak, Sol, vind eller bara vatten, Guld i mun, Carpe diem...  Läs mer om vårt veckoprogram med olika kajakturer, för både nybörjare och erfarna paddlare!

Följ oss på

och få senaste nytt!

OM RESMÅLET

Lite fakta och användbara länkar om Vålådalen och Åreområdet

// LÄS MER

PACKLISTOR

Bra och detaljerade packlistor för vinter- och sommarturer

// LÄS MER

NYHETSBREV

// LÄS MER

 

-- SKF-kc - blå.jpg